Szolgáltatásaink

Alap kézbesítés

A futárrendeléstől számított maximum 4 órán belül felvesszük és kézbesítjük a küldeményt a kért címre, Budapesten és az agglomerációban. Távolságtól függően akár vidékre is.

Sürgős kézbesítés

A futárrendeléstől számított maximum 2 órán belül felvesszük és kézbesítjük a küldeményt a kért címre, Budapesten és az agglomerációban.

Vidék - külföld

Vidékre és külföldre is szállítunk, kilométer alapú díjszabás szerint. Külföldi szállításról kérjük egyeztessen munkatársunkkal.

Küldemények mérete

Egy borítéktól akár 5 raklapig vállaljuk a küldemények kézbesítését. Autóink csak egy emberesek, ezért az AUTÓS, PUTTONYOS és TEHERAUTÓS szállításnál a küldemények mérete maximum 30 kg/db.

Elektronikus számlázás

Szerződött partnereinknek havi vagy igény esetén fél havi számlázás, akár külön költség helyenként elektronikus úton. Készpénz fizetéses megrendelések esetén is elektronikus számlát küldünk a megrendelést követően.

Online

Az online felületre való belépést követően lehetőség van futár rendelésre, a futár nyomon követésére, valamint számlainformációk megtekintésére. Rendszerünk automatikus e-mail értesítést küld a küldemények felvételéről és leadásáról.